Miklavževi angelčki: Odprte prijave!

Leto je naokoli in ekipa Miklavževih angelčkov ponovno išče dobre ljudi, ki se nam želijo pridružiti in narisati nasmehe na otroške obraze. Odprli smo prijave na letošnjo že 6. akcijo zbiranja daril za otroke iz socialno šibkejših družin.

Če želiš tudi ti postati angelček s pripravo darila, se lahko prijaviš s klikom gumb spodaj, mi pa ti bomo poslali vse informacije, ko zberemo prijave in začnemo z zbiranjem daril  Če je še kakšna nejasnost ali si želiš dodatnih informacij, nam lahko pišeš na [email protected]

Prijavi se za pripravo darila.

Primanjkuje časa za pripravo darila? Brez skrbi! Donirate lahko sredstva, mi pa bomo darilo pripravili namesto vas. Ob tem vam bomo poslali personaliziran video, v katerem boste lahko videli pripravo darila z vašo podporo.

Doniraj zdaj!

Prijave zbiramo do 24. 11. Povabljeni, da razširite vest o tej akciji tudi med svoje bližnje 

Prepričani smo, da je vsako darilo razveselilo tako prostovoljca, ki ga je ustvaril, kot otroka, ki je darilo dobil. Ravno zaradi tega vztrajamo in si želimo, da bi bila tudi letošnja akcija uspešna. Tako kot preteklo leto, bo tudi letos možno oddati darila na več zbirnih mestih, da bo še več Miklavževih angelčkov imelo lažji dostop za oddajo daril. Darilo lahko pošlješ tudi po pošti.
Več o pripravi darila in o lokacijah zbirnih mest pa si lahko pogledaš na youngcaritas.si/angelcki

Hvala, ker ste srčni in pripravljeni pomagati,

Ekipa Miklavževi angelčki